+373 60 60 55 50

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Despre noi

Florarie cu serviciu propriu de livrare
FloriAngro vă oferă cea mai bogata varietate de flori tăiate proaspete de CALITATEA ÎNTÂI importate din Olanda și Ecuador. Produsele noastre sunt livrate către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Prețurile sunt imbatabile iar Livrarea este gratuită în Oltenia. Reușim să oferim cel mai bun preț prin negociere directă cu producătorii!
Beneficiile lucrului cu noi

Livrare rapidă oriunde în Moldova

Sistem de plată flexibil

Standard de calitate

FloriAngro vă oferă plante ornamentale și flori la ghiveci pentru amenajări de apartamente, birouri și grădini. Livrarea este gratuită în Oltenia. Arhitect peisagist, retailer, comerciant sau persoană fizică – te invităm să devii partenerul nostru pentru că reușim să oferim cel mai bun raport calitate/preț prin negociere directă cu producătorii!

Cu o gamă de peste 1.000 de tipuri de flori care înfloresc primăvara și vara, suntem unul dintre cei mai importanți furnizori în și în afara Europei. Oferim clienților noștri bulbi de flori, tuberculi și plante perene de calitate superioară la prețuri mici. Vizitați magazinul nostru on-line și cumpărați direct din stoc la cele mai competitive prețuri și cu livrare rapidă, sau contactați-ne pentru solicitări speciale de cantități în vrac.

Compania noastră de comerț en-gros livrează către grădinari, municipalități, comercianți cu amănuntul, părți de pe piață și companii de comerț en-gros, dar ca persoană fizică puteți să comanda cu ușurință în magazinul nostru on-line! Dacă aveți orice întrebări, ne puteți contacta întotdeauna. Ne bucurăm să vă fim de ajutor!

În fiecare zi, echipa noastră de specialiști vă întâmpină și vă consiliază în alegerea celor mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră. Beneficiați de asistență specializată în alegerea tipului de flori, a culorilor potrivite dar și a duratei de viață în funcție de destinația fiecărei achiziții. Venim mereu în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii cu idei inovative de design si accesorii dar și cu sfaturi privind îngrijirea și menținerea prospețimii și vitalității florilor.