+373 60 60 55 50

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

ART-40
Marimea:
Numar de flori in pachet: 100 un.
Înălţime:
-
15
+
Adaugă în coș

Garoafe roșii angro in Chisinau

Există o legendă care spune garoafa are o origine divină. Și se crede că s-a născut prin lacrimile Fecioarei Maria. Când și-a văzut fiul răstignit, lacrimile au căzut la pământ, dând naștere garoafelor. Acum, în țări precum Franța, nu ar trebui să oferiți cuiva o garoafă, deoarece este o floare a ghinionului care este folosită doar în buchetele funerare. În acest fel, dacă o dai, spui că vrei ca cealaltă persoană să „treacă”.

Garoafele roșii sunt una dintre cele mai izbitoare. Fiind de o culoare intensă, este foarte ușor să ajungem să cădem în plasele acestei plante și să luăm câteva acasă. Cu o înălțime cuprinsă între 40 și 50cm, sunt ideale pentru a decora orice cameră. Dacă vi se dau vreodată cadouri sau doriți să le faceți, ar trebui să știți asta veți transmite un mesaj că sigur îți va plăcea ... sau îți va plăcea.Prin urmare, un alt sens al garoafelor roșii este iubirea mamei, precum și mișcarea muncitoare.

Garoafele roșii sunt adesea cumpărate mult pentru a le duce la mormintele celor dragi. Datorită rezistenței sale la condițiile climatice și a valorii sale ornamentale, cu acestea veți transmite rudelor voastre decedate că îți mai amintești de eleși, mai presus de toate, încă îi iubești cu aceeași intensitate.

S-ar putea să te intereseze
Chrysant santini Rossi Pink angro
ART-273
de la 15 MDL
Detalii Pre-comanda
R Spray Lianne angro
ART-927
de la 35 MDL
R Spray Pushkin angro
ART-340
de la 35 MDL
Rosa Moonwalk angro
ART-52
de la 15 MDL