+373 60 60 55 50

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Gerbere angro

Preț (MDL)
-
Înălţime:(cm)
-
Numărul de flori (pc)
-
Culori
Calitate
4
Цвета

Despre gerbere

Gerbera spp. este un gen de plante ornamentale, perene, din familia Asteraceae, originare din zonele tropicale ale Americii de Sud, Asiei si Africii. La baza tulpinii prezinta o rozeta de frunze usor pufoase, de culoare verde-inchis. In varful acesteia se afla un calatidiu voluminos, alcatuit din flori cu unul sau doua randuri de petale colorate in galben, portocaliu, roz, alb, rosu. Gerbera este cultivata in special, in sere, pentru florile taiate, insa se poate intalni si ca planta de apartament.

Lumina. Gerbera este o planta iubitoare de lumina, pentru o crestere optima aceasta va avea nevoie de aproximativ 5-6 ore de lumina solara pe zi. Poate fi amplasata langa o fereastra unde poate beneficia de lumina din abundenta, in spatele unei perdele fine, pentru a o proteja de razele directe ale soarelui. 

Temperatura. Prefera o camera ventilata, cu temperaturi optime de 22-24°C in timpul zilei si de 13-16°C pe timpul noptii. Iarna, in perioada de repaus, gerbera are nevoie de o camera mai racoroasa, cu temperaturi de 10-12°C.