+373 60 60 55 50

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Orhidee angro

Preț (MDL)
-
Înălţime:(cm)
-
Numărul de flori (pc)
-
Culori
Calitate
4
Цвета

Orhidee angro in Moldova

Orhideele, cunoscute sub numele lor științific drept Orchidaceae, sunt unele dintre cele mai frumoase flori care pot fi crescute în casă. Acestea se disting prin florile mari în culori vii, care rezistă perioade lungi de timp.

Pot fi întâlnite în nuanțe de alb, roz, magenta, violet și galben. Orhideele simbolizează fertilitatea, eleganța și dragostea. Din acest motiv, sunt oferite adesea ca daruri pentru noii părinți.

Unul dintre cele mai populare tipuri de orhidee este orhideea molie sau Phalaenopsis. Acest soi înflorește o dată sau de două ori pe an, iar florile durează de la două la trei luni. Alte tipuri de orhidee sunt Dendrobium și Oncidium, care înfloresc de una până la două ori pe an și au flori care durează puțin peste o lună.

Dacă ai astfel de flori în casă sau dorești să oferi una cadou, este important să cunoști modul unic de ingrijire a acesteia. Așadar, Greenarium îți prezintă în continuare informații importante despre solul pe care să-l utilizezi, când trebuie udată și multe altele.