+373 60 680 088

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Trandafiri albi angro

ART-3
Marimea: Mediu
Numar de flori in pachet: 100 un.
Înălţime:
-
15
+
Adaugă în coș

Livrare trandafiri albi angro in Moldova

Aflati mai multe despre trandafiri, florile care au inspirat poeti, floristi si au facut viata mai frumoasa cultivatorilor. Este cunoscut faptul ca trandafirul este un simbol al frumusetii, al pacii si nu cred ca gresim daca adaugam ca este o milostivire a naturii. Si noi ii iubim oriunde ii intilnim:in parul cuiva, intr-un buchet elegant, sub forma de ornamente pe felicitari sau agresiv rulati peste un spalier in gradina. Trandafirul este o planta perena lemnoasa cu flori ce face parte din genul Rosa, din familia Rosaceae. Exista peste o suta cincizeci de specii si mii de soiuri. Trandafirii formeaza un grup de plante care pot fi erecte, sub forma de arbusti, cataratoare sau tiritoare, cu tulpini care sunt adesea „inarmate”cu ghimpi ascutiti. Florile variaza in dimensiuni si forma si sunt de obicei mari si aspectuoase, in culori variind de la alb, prin galben, roz si rosu.

Vrei sa de vii client FloriAngro?

  • DIRECT IMPORTATOR - Primim saptamanal cele mai proaspete flori direct de la colaboratorii nostri din Olanda, Kenya si Ecuador.
  • CALITATE GARANTATA - Produsele sunt pastrate in camere frigorifice special amenajate pentru pastrarea florilor. Temperatura, umiditatea si curatenia sunt controlate profesional.
  • CEL MAI BUN PRET - Pentru flori angro de la bursele din Olanda
  • LIVRARE IN 48 ORE - Livrare rapida oriunde in Moldova
S-ar putea să te intereseze