+373 60 680 088

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Trandafiri galbeni angro

ART-5
Marimea: Mediu
Numar de flori in pachet: 100 un.
Înălţime:
-
15
+
Adaugă în coș

Trandafiri galbeni angro la comanda

Daca vrei sa creezi amintiri speciale, nu ai nevoie de un motiv anume. Gesturile mereu au vorbit de la sine, iar daruind flori cu siguranta ar exprima amalgamul de stari pe care vrei sa-l impartasesti cu cei dragi. In limbajul florilor, trandafirii transmit mai mult decat pare. Profunzimea lor are la baza dragoste si pasiune, respect si sentimente pure. Comanda online trandafiri pentru o intalnire romantica, pentru o aniversare, zi de nastere sau o sarbatoare speciala. Accesand site-ul FloriAngro, poti vedea o gama larga de trandafiri, de orice culoare si marime. Alege ce se potriveste cel mai mult ocaziei si persoanei careia ii daruiesti trandafiri, plaseaza comanda, iar noi ne ocupam de restul.

De ce noi

  • DIRECT IMPORTATOR - Primim saptamanal cele mai proaspete flori direct de la colaboratorii nostri din Olanda, Kenya si Ecuador.
  • CALITATE GARANTATA - Calitate superioara si prospetime garantata.
  • PRODUSE EXCLUSIVE - Am legat parteneriate solide direct cu producatori reputati, detinind exclusivitate pe anumite soiuri si importind in Moldova pentru prima data varietati de culori si soiuri unice la preturi foarte accesibile si super-competitive fata de celelalte produse de pe piata
  • INGRIJIRE FLORI - Florile intretinute conform instructiuniilor primite este important, deoarece, ele pot dura si mai mult daca sunt pastrate in conditii optime si ingrijite corespunzator.
S-ar putea să te intereseze
Lalele negre angro
ART-29
de la 22 MDL