+373 60 680 088

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Trandafiri portocalii angro

ART-4
Marimea: Mediu
Numar de flori in pachet: 100 un.
Înălţime:
-
15
+
Adaugă în coș

Trandafiri portocalii angro Chisinau

Se estimeaza ca sunt intre 150 si 200 de specii. Exista o multime de dezbateri cu privire la cit de multe specii de trandafiri sunt, deoarece atit de multe dintre ele sunt asemanatoare. Cum am mentionat si mai devreme, trandafirii provin din familia Rosaceae si poarta numele latin Rosa. Trandafirii sunt considerate plante care cresc in salbaticie si au facut-o de mii de ani. Rosa Carolina este un exemplu de acest tip de trandafir. Se crede ca genul Rosa a aparut pe Pamint in urma cu aproximativ 35 de milioane de ani. Este foarte probabil ca centrul genetic de formare, de origine a trandafirului, sa fi fost in Asia Mica si Asia Centrala, de unde s-a raspindit apoi pe tot globul. Cea mai veche referire scrisa despre trandafiri este din vremea regelui Sargon 2600 i. Hr. Aceasta a fost descoperita in sapaturile de la Ur si Akkad care spun “dupa care regele, retragindu-se dintr-un razboi, a adus cu sine in Valea Tigrului si Eufratului smochini, vita de vie si trandafiri”.

Cele mai bune servicii pentru tine de la FloriAngro

  • IMPORT &DISTRIBUTIE - Beneficiem de cea mai mare varietate de plante din Europa si putem selecta din cei peste 2000 de producatori de top, sortimente exclusiviste, noutati si flori de o calitate exceptionala.
  • DISPONIBILITATE &LOGISTICa - Importam orice varietate si cantitate de flori si plante. Preluam si administram comenzi saptaminale. Posibilitatea depozitarii florilor pina la ridicarea lor de catre client.
  • CEL MAI MARE DEPOZIT - 2500 m2 - 600 m2 camera de frig pentru flori taiate, 220 m2 camera standardizata pentru plante
  • Parcare moderna si incapatoare
  • Lounge pentru asteptare si receptie
S-ar putea să te intereseze