+373 60 680 088

Flori angro in Chisinau, Moldova

RO
RU
3

Trandafiri roșii angro

ART-2
Marimea: Mediu
Numar de flori in pachet: 100 un.
Înălţime:
-
15
+
Adaugă în coș

Livrare trandafiri rosii angro in Chisinau

Chiar daca esti departe de cei dragi si ai da orice ca sa te simti mai apropiat de ei, poti sa trimiti cu livrare trandafiri angro oriunde in Moldova. Poti lasa chiar si un mesaj, ce nu va fi uitat prea curand. Comanda online trandafiri rosii anro cu livrare, iar depozit de flori FloriAngro iti mai pune la dispozitie un serviciu inedit:livrare speciala. Daca soliciti acest serviciu, disponibil oriunde in Moldova, trandafirii vor fi livrati direct la domiciliu. Daca exista o astfel de posibilitate, nu trebuie ratata. Arata-le celor dragi ca ii apreciezi, si trimite cu livrare trandafiri online. Intr-o lume a cuvintelor, ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele si gesturile frumoase!

Cele mai bune servicii pentru tine de la FloriAngro

  • IMPORT &DISTRIBUTIE - Beneficiem de cea mai mare varietate de plante din Europa si putem selecta din cei peste 2000 de producatori de top, sortimente exclusiviste, noutati si flori de o calitate exceptionala.
  • DISPONIBILITATE &LOGISTICa - Importam orice varietate si cantitate de flori si plante. Preluam si administram comenzi saptaminale. Posibilitatea depozitarii florilor pina la ridicarea lor de catre client.
  • CEL MAI MARE DEPOZIT - 2500 m2 - 600 m2 camera de frig pentru flori taiate, 220 m2 camera standardizata pentru plante
  • Parcare moderna si incapatoare
  • Lounge pentru asteptare si receptie
S-ar putea să te intereseze